1996-2005

  • Pepsi

Caleb Bradham heeft in 1890 Pepsi bedacht en gemaakt. Hij liet het mensen in zijn winkeltje proeven en commentaar leveren. Ze vonden het allemaal heel lekker dus ging hij meer maken, het kreeg de naam ‘brad drink’. Later werd de naam veranderd naar Pepsi. Pepsi is nog steeds bekend over de hele wereld en het word nog steeds verkocht in alle supermarkten. De doelgroep van het product was eerst bedoeld om maagpijnen te genezen, maar nu is het vooral voor mensen die deze frisdrank lekker vinden. Het is een populair product wat voornamelijk door de jongeren nog zeer veel gedronken word

 

  • Gabbers

De naam gabbers is in 1991 bekend geworden, vanaf 1991 is de term gabber steeds bekender en populairder geworden. D-shake heeft de naam gabbers bedacht. De doelgroep is mensen die van muziek houden met een sneller ritme (gabbermuziek). Gabbers zijn makkelijk te herkennen op straat, meestal hebben ze een trainingspak, bomberjack en NIKE airmax aan. Ook zijn ze kaal of hebben ze hun haren strak in een staart naar achter gedaan. De gabbers zijn een groep mensen die vooral van de muziekstijl hardstyle en hardcore houden. Er bestaan ook tegenwoordig mensen die zichzelf de ‘early-gabbers’ noemen. Deze mensen zijn vooral oudere die de muziek- en kledingstijl al wat volgen dan de rest.

 

  • Britney Spears

Britney Spears is in 1981 geboren en ze werd in 1997 ontdekt en beroemd. In juni 1997 werd ze gevraagd om in de meidengroep Innosense te komen zingen, maar haar advocaat Larry Rudoph  vond dat Britney solo moest gaan en hielp met het zoeken van een platenmaatschappij. Omdat Britney zo populair en bekend werd kwamen er steeds meer meisjes die beroemd wilden worden, en na het jaar 2000 zijn er nog heel veel getalenteerde zangeressen ontdekt en beroemd geworden. Tot op de dag van vandaag zijn de liedjes van Britney nog erg bekend. De doelgroep was in feite alle mensen die van haar stem en muziek houden.

Advertenties